Menüü

JÕULUMENÜÜ ERIPAKKUMINE

KINGIME VASTU:
20€ KINKEKAART IGA 100€ JÕULUMENÜÜ TELLIMUSEGA


Aasta 2024 viimane veerand on siin – saabuvad pühad on koosolemise, kokkusaamise ja aasta kokkuvõtete tegemise aeg. Kas plaanid enda kollektiiviga aasta lõpus üheskoos aja maha võtta?
Ehk lisada tavapärasele jõulupeole ka Saaremaa uusim spaa? Kuidas kõlab aja maha võtmine mereäärses – hiljuti täieliku uuenduse läbinud – Meri Spa Hotellis, kus sind ootavad lisaks 109 kõigi mugavustega hotellituba, laia hoolitsuste ja massaaživalikuga heaolukeskus, jõusaal, merevaatega 100-kohaline restoran ning 130-kohaline sündmustekeskus?

Soovides tänada kõiki enda külalisi ja koostööpartnereid, anname kingituse aasta lõpu puhul vastuiga jõulumenüü 100€ tellimusega kingime teile 20€ kinkekaardi, mida saate kasutada vabalt valitud Meri Spa Hotelli teenustele – spaast ja restoranist kuni massaažideni välja.

Ehk kui olete meile tulemas suurema seltskonnaga ning tellimus on näiteks 500€, kingime teile vastu 5×20€ kinkekaarti jne.

Palun tutvu menüüdega allpool.

JÕULUMENÜÜD

Hotelli toitlustusjuht Rasmus Vinn põimis 2024 pühademenüüsid planeerides klassikalised jõulumaitsed põnevate elementidega enda lapsepõlvemaitsetest jõulude ajal. Valikus on nii 3-käiguline pühademenüü, kui ka buffee menüü.

PALUN MÄRKA:

  • Jõulumenüüd on saadaval alates 18.11.24
  • Miinimumtellimus 3-käigulise pühademenüü puhul: 2 inimest, buffet menüü puhul: 15 inimest.
  • Lisainfo ja broneerimine: rasmus@merihotel.ee